Howliet, Regenboog Topaas, Parels ketting Medium

€ 39,95 (inclusief 21% BTW)
Het artikel is uitverkocht.

Howliet met Regenboog Topaas en Parels ketting Medium. 925 sterling zilver.
Lengte 55 cm

Betekenis steen: Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Howliet helpt bij astraal reizen, meditatie en bij het contact maken met vorige levens. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapproblemen en calciumtekort en daarmee op botten en tanden.

Topaas is een zonnige steen die op een zachte manier ontwikkeling (geestelijk en spiritueel) en zelfverwezenlijking stimuleert. De steen helpt je je eigen weg te vinden en te volgen te vertrouwen op je eigen innerlijke bron aan kennis en wijsheid. Het helpt je doelen stellen en om die doelen te bereiken. De steen bevordert empathie, openheid, eerlijkheid, waarheid, vreugde en voorspoed. Het brengt de energiebanen (meridianen) in balans en stimuleert artistieke creativiteit. Fysiek brengt de steen de spijsvertering en stofwisseling in evenwicht en versterkt de zenuwen. Het stimuleert verbrandingsprocessen en smaak maar heeft ook een positieve invloed op anorexia.

Parel helpt ons onze problemen te erkennen en op te lossen. Parel geeft ons een hoger bewustzijn waardoor we ons gevoel beter kunnen herkennen. Parel beschermt ons tegen negatieve invloeden, onheil en foute vrienden. Deze halfedelsteen leert ons tevreden te zijn en liefde te vinden. Parel bestaat voor 90% uit calcium, dit betekent dat parel erg goed is voor je botten, nagels en tanden. Parel beschermt de drager ook tegen psychische aandoeningen zoals obesitas en anorexia en kan deze in vroege stadia ook genezen.